torstai 20. lokakuuta 2011

Milloin sitä kerkeäisi...

Tekemään sitä ja tätä ja vähän tuotakin...tai edes saamaan tätä blogia laiteltua julkaisukuntoon :D
Tarkoitus oli kerätä jonkun verran "tavaraa" tänne valmiiksi, jotta olisi sitten luettavaakin.Varsinkin käsitöiden ja ravintojuttujen osalta, mutta jostain syystä ne on jäänyt toistaiseksi kumminkin vähemmälle julkaisulle! Kuvia unohtunut ottaa jo aiemmin tehdyistä askarteluista, ja nyt viime aikoina on niin monta puolivalmista projektia..


Ravintojututkin ovat omalla koneella,omissa tiedoistoissaan,vähän sikin sokin, netistä kopioituja vähän sieltä sun täältä, mistä vaan hyvä infoa löytynyt, osan olen kerennyt jäsentelemään, suurimmasta osasta lähteet puuttuvat.. niitä niin moni asiaa epäilevä kumminkin haluaa tietää. Olen vähän perfektionisti, suurimman osan ajasta, jotkut asiat niinkuin tämänkin turhanpäiväisen tekstin annan kumminkin julkaisuun :D



Tytöntyllerön synttärit lähestyvät ensi kuussa, joulu lähestyy.. talvi! Glöginjuonti on aloitettu... ja pari päivää sitten hyvässä seurassa myös kynttilöitä,pipareita ja juustoja (joista siis juuri uuden ruokavalioni myötä pitäisi yrittää malttaa luopua....)



Ennen en juurikaan glögistä välittänyt,mutta parina viime vuotena asia on jostain syystä muuttunut, ja nyt sitä tekee nimenomaan mieli nauttia talven tullessa ja ulkolämpömittarin kolkutellessa pakkasen puolia.
Tykkään sitäpaitsi niin paljon joulusta. Glögin juonti on siis yhtäkuin joulun lähestyminen ;D





Enkä enää nykyään jaksa välittää siitä että milloin yleisesti ottaen "saa" ruveta juomaan glögiä, kuuntelemaan joululauluja,laittamaan joulukoristeita jne .Laitan ja teen silloin kun itseäni huvittaa ! Aivan turhia rajoituksia mielestäni :) Mieluummin nautin pidemmästä jouluajasta, jos siltä tuntuu itsestäni. ( tosin en vielä ole silti mitään joulukoristeita laittamassa :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti