maanantai 29. elokuuta 2011

Aamuyöt=sirkus

Tätä on jatkunut jo kuukauden päivät, eli siis melkein koko sen ajan mitä pikkuherra Onni meillä on ollut.. aamuöisin meidän kotimme muuttuu sirkukseksi.
Täällä painitaan (äänekkäästi),juostaan tuhatta ja sataa (kyllä,myös sängyn yli ja ihmisten yli) ,tiputellaan tavaroita, tutkitaan ja tongitaan joka paikkaa, kiljutaan kovaan ääneen ruokaa, ja kissaneiti Moona on tietenkin opettanut taitonsa Onnille, se taito on : avataan keittiön kaappien ovet ja kaivetaan ja työnnetään sieltä kaikki mahdollinen ulos jos ei satu tulemaan juuri sitä sapuskaa mitä tekee sillä hetkellä mieli, tai joskus koko jutun voi tehdä muuten vain,vaikka ruoka maittaisikin.
Kaiken muun päätteeksi sitten huudetaan pääsyä parvekkeelle (ja sitten jonkin ajan päästä pitäisi olla sieltä päästämässä pois, joten en enää öisin päästä, kesällä eri juttu kun parvekkeen ovi on auki 24/7)
Onni saattaa muutenkin yrittää herättää tytöntylleröä huutamalla ja raapimalla lastenhuoneen ovea (joka tästä syystä on pitänyt toistaiseksi yöksi laittaa kiinni, että edes pikkuneiti saa nukuttua..)
Onni saattaa myös kiipeillä tauluissa ja muissa mahdollisissa paikoissa, joista se täytyy heti paimentaa pois.Moonan hännässä se tykkää myös roikkua, Moona kestää aika kauan, mutta kun pinna menee niin sitten Onni saa vähän kovempaa kyytiä (ja joutuu taas puuttumaan tilanteeseen). Onneksi Moona yleensä tottelee kun muistuttelen sitä vain että "varovasti Moona" tai muuten vaan tietyllä äänenpainolla jotain vastaavaa. En paljo viitsi selkeää kieltoakaan ja huutaa EI:tä, koska Moonahan vain itseään "puolustaa" ( eikä kumminkaan vihamielisesti,kovasti vain) Tosin Onni ei tottele. Onni ottaa vaikka miten kovaa palautetta Moonalta, mutta parin sekunnin huilaus riittää ja sitten se hyökkää takaisin . Pentu mikä pentu! :D
Kun sitten ollaan valvottu ja riehuttu tarpeeksi, tullaan äiskän päälle kiehnäämään ja kehräämään, Moona kuolaa ( paljon!) ja molemmat haluavat rintapaikan missä pitää äiskää hyvänä, naamaa ja käsiä nuollaan ja kiehnätään, välillä yritetään myös hiuksia pestä.

Sitten onkin jo aamu, tytöntyllerö kipittää huoneestaan pirteänä ja itse olen taas kerennyt nukkumaan vain muutaman tunnin, olen kissankuolassa ja karvoissa,ja väsynyt. Kissat sen sijaan ovat taas hellyyspuuskan jälkeen käyneet aamu-unille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti