tiistai 23. elokuuta 2011

Soijapalajuustokiusaus

Tässä on minun tytöntyllerön yksi lempiruoka,soijapalakiusaus juustolla ja rosepippurilla. Tein tätä aikoinaan broileria käyttäen, silloin kun sitä vielä valmistin ja käytin, kasvissyöntiin tutustumisen yhteydessä yritin saada soijapaloista hieman "kanamaisia", ja se onnistui curryn avulla,ja tästä tavasta en ole eroon siirtynyt tämän reseptin kohdalla :D

Teen ruokaa niin fiiliksellä ja tuntumapohjalta, että tarkkoja ainesosamääriä en itse käytä, tarvittaessa kyllä niitä suunnilleen mittoja jakelen kiinnostuneille! :)

Soijapalajuustokiusaus:

- Soijapaloja
- perunasipulisekoitus (kaupan pakaste/oma valmistama)
- 3 juuston kerma
- sipulia
- valkosipulia
- juustoa
- rosepippuria
- currya
- soijakastiketta
- suolaa/pippureita/ yrttejä/ lisää kermaa..
- öljyä

Soijapalat tuvotetaan,keitin veteen lisään hieman currya (ja yrttejä joskus). Perunasipulit laitetaan voideltuun uunivuokaan,ja sipulit ja valkosipuli pilkotaan.
Sipulit ruskistetaan pannulla turvonneiden soijapalojen kanssa, lopuksi valkosipulit joukkoon. Maustetaan soijakastikkeella, pippurilla/suolalla ja currya lisää maun mukaan.
Lopuksi sekoitetaan kaikki ainekset keskenään vuokaan,kaadetaan kerma(t) sekaan, raastetaan juustoa sekaan ja rosepippuria. Hieman suolaa. Juustoraastetta vielä päälle.
Uunissa n. 200 asteessa n. 1 tunti. Riippuen perunoiden kypsyysasteesta ja uunintehosta.

Maistuu ketsupin ja salaatin kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti