maanantai 29. elokuuta 2011

Kaalipata

Yksinkertaista ja edullista kaalipataa, tytöntyllerökin ahmi taas monta lautasellista :D





Heittämällä tehty kaalipata:

-vettä
- kaalia
-porkkanaa
-sipulia
-valkosipulia
- soijarouhetta
- suolaa
- pippurirouhetta ( seka/musta)
- maustepippureita
- tomaattisosetta/ketsuppia vähän
- kananmuna
- loraus maitoa
- siirappia


Porkkanat,kaalit ja sipulit pilkotaan ja laitetaan kattilaan,vettä vähän sekaan ja haudutetaan siellä.Lisätään sekaan tummaa keittämätöntä soijarouhetta ja lisätään vettä että ne pääsevät turpoamaan,.Välillä aineksia käännellään ja tarkistetaan että kosteutta riittää.Maustepippurit voi laittaa jo sekaan.Haudutetaan arviolta noin puolisen tuntia, loppuvaiheessa heitellään mukaan suolaa,pippuria,ketsuppia/tomaattisosetta ja siirappia!

Kaadetaan uunivuokaan ja lisätään kananmuna ja loraus maitoa, sitten uuniin , n. 200 c ja 1h (voi pitää pidempääkin.)

Lisäksi salaattia ja survottua puolukkaa/puolukkahilloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti