sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Katkarapu-valkosipulipasta

Yksinkertainen herkkupasta!

- tummaa spaghettimakaronia

ja kastike:

- öljyä
- (pakaste)katkarapuja
- valkosipulia
- sipulia
- (luomu)kermaa
- suolaa ja pippuria
- persiljaa

Laitetaan spaghetti kiehumaan ja sulatetaan katkaravut syvässä vesiastiassa, mikrossa kuumentaen.
Pilkotaan sipuli ja valkosipuli. Öljyä spaghetille ja pannulle, sipulit kuullotetaan öljyssä,katkaravut sekaan ja lopuksi valkosipuli. Paistellaan hetki ennen kerman lisäämistä, maustetaan suolalla ja pippurilla. Persiljaa halutessaan päälle tarjoiltaessa :)

Itse laitan aineksia maun mukaan, joskus enemmän valkosipulia,joskus vähemmän.Joskus kokonaan tavallinen sipuli pois jne. Katkarapuja silmämääräisesti ja yleensä se yksi purkki kermaa , kaikki suhteutetaan siihen :D

Nämä kuvat ei parhaita mahdollisia, näissä on nimittäin muutenkin käytetty hätävarana KUOHUkermaa..vähän turhan jämäkkää, hyvää silti ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti