sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Soijarouhemakaroonilaatikko

Valmistetaan muuten kuten tavallinen (liha)makaronilaatikko,mutta jauhelihan tilalle soijarouhetta.

Eli itse käytän :

- tummaa makaroonia
- tummaa soijarouhetta
- sipuli
- valkosipulinkynsiä
- vähän ketsuppia/tomaattimurskaa
(- ihan vähän soijakastiketta)
- suola,pippuri,basilika,grillimauste
- juustoa
- kananmunaa ja maitoa ( munamaito)
- oliiviöljyä

Keitän makaroonit. Samalla pilkon sipulit ja laitan ne pannulle öljyn kanssa paistumaan,heitän sekaan haluamani määrän kuivaa soijarouhetta ja lisäilen rouheen määrän vaatiman verran vettä pikkuhiljaa. Lopuksi valkosipulit joukkoon paistumaan ja mausteita,sekä loraus ketsuppia/tomaattimurskaa.

Kun makaroonit ja soijarouhesipulit ovat valmiita, sekoitan keskenään ja tarkistan maustetilanteen, laitan sekaan juustoa ja kumoan uunivuokaan. Valmistan munamaidon, ruoan määrästä riippuen, yleensä 1 muna ja maitoa silmämääräisesti. Kunnon juustoraastekerros vielä päälle ja uuniin n. 200 c ja arviolta n 1 h hujakoilla valmistuu  :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti